شیرینی

رازهای تهیه شیرینی خانگی تارت میوه‌‏ای

مراحل طرز تهیه شیرینی خانگی تارت میوه‌‏ای به این ترتیب است که:

  1. ابتدا آرد را الک می‏کنیم. بعد از آن به کمک چنگال، آرد را با کره ترکیب می‏کنیم تا زمانی که به‌شکل خرده نان درآید.
  2. در این مرحله نوبت اضافه‌کردن تخم مرغ، پودر قند و وانیل است.
  3. سپس با گبه خوبی موارد را هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
  4. در مرحله بعد، دو طرف خمیر را داخل پلاستیک می‏گذاریم و با کمک وآن را صاف می‏کنیم. بهتر است این خمیر نیم ساعتی در یخچال استراحت کند.
  5. بعد از گذشت این مدت، خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر پهن می‏کنیم و کاتر می‏زنیم. در اینجا نیاز به قالب‌‏های کوچک تارت داریم تا لایه نازک مواد را با فشار کم دست داخل آن قرار دهیم و گود کنیم.
  6. قالب‏ های مورد نظر را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتی‏گراد گرم شده است، قرار دهید.
  7. در این فاصله زمانی، کرم تارت را آماده می‏کنیم. برای این کار، به ترکیب یکدست آرد و نشاسته، کم‏ کم شیر اضافه می‏کنیم و روی حرارت ملایم قرار می‏دهیم. این مخلوط را باید مدام هم بزنیم تا ته نگیرد و گلوله‌مانند نشود. وقتی مواد به غلظت مورد نظر رسید، از روی شعله بر می‏داریم و نوبت اضافه‌کردن وانیل می‏رسد.
  8. در این مرحله بیسکوییت تارت ‏ها‏ را که از فر درآورده ‏ایم و کاملا خنک شده ‏اند، با کرم تارت پر می‏کنیم و روی آن بسته به سلیقه، مربای میوه‏ای می‌ریزیم.
  9. حالا شما یک شیرینی عید خانگی فوق‏العاده خوشمزه و زیبا دارید و می‌توانید با آن دهان مهمان‌های خود را شیرین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *