مراحل طرز تهیه شیرینی خانگی تارت میوهای به این ترتیب است که:
- ابتدا آرد را الک میکنیم. بعد از آن به کمک چنگال، آرد را با کره ترکیب میکنیم تا زمانی که بهشکل خرده نان درآید.
- در این مرحله نوبت اضافهکردن تخم مرغ، پودر قند و وانیل است.
- سپس با گبه خوبی موارد را هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
- در مرحله بعد، دو طرف خمیر را داخل پلاستیک میگذاریم و با کمک وآن را صاف میکنیم. بهتر است این خمیر نیم ساعتی در یخچال استراحت کند.
- بعد از گذشت این مدت، خمیر را به ضخامت 5 میلیمتر پهن میکنیم و کاتر میزنیم. در اینجا نیاز به قالبهای کوچک تارت داریم تا لایه نازک مواد را با فشار کم دست داخل آن قرار دهیم و گود کنیم.
- قالب های مورد نظر را به مدت 15 الی 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد گرم شده است، قرار دهید.
- در این فاصله زمانی، کرم تارت را آماده میکنیم. برای این کار، به ترکیب یکدست آرد و نشاسته، کم کم شیر اضافه میکنیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. این مخلوط را باید مدام هم بزنیم تا ته نگیرد و گلولهمانند نشود. وقتی مواد به غلظت مورد نظر رسید، از روی شعله بر میداریم و نوبت اضافهکردن وانیل میرسد.
- در این مرحله بیسکوییت تارت ها را که از فر درآورده ایم و کاملا خنک شده اند، با کرم تارت پر میکنیم و روی آن بسته به سلیقه، مربای میوهای میریزیم.
- حالا شما یک شیرینی عید خانگی فوقالعاده خوشمزه و زیبا دارید و میتوانید با آن دهان مهمانهای خود را شیرین کنید.