شیرینی

نکاتی طلایی در پخت شیرینی گردویی پفکی

  • در این شیرینی از سفیده تخم مرغ استفاده نمیشود.
  • دقت کنید به محض پف کردن شیرینی فر را خاموش کنید. وقتی شیرینی شروع به پف کردن میکند، روی شیرینی ترک میخورد و اگر زیاد در فر بماند ترک آن بیشتر میشود. اگر هم زود در فر را باز کنید پف شیرینی میخوابد.
  • مقدار استفاده از گردو و پودرقند سلیقه ایست و میتوانید به نسبت ذائقه تان مواد را کم و یا زیاد کنید.
  • نشانه پخته شدن این شیرینی این است که خیلی راحت از کاغذ و سینی جدا شود. ولی اگر به کاغذ روغنی چسبیده باشد باید زمان پخت راکمی بیشترکنید.
  • مقدار زدن زرده در این شیرینی بسیار اهمیت دارد و باید حدود 12 دقیقه ای زده شود با این کار بوی زهم تخم مرغ از بین میرود و نیز زرده در کنار پودر قند انسجام پیدا میکند و هنگام ریختن در سینی وا نمیرود.
  • گردوها را خیلی ریز خرد نکنید تا موقع خوردن طعم و بافت گردو حس شود.
  • در صورتی که دوست داشته باشید می توانید روی شیرینی ها را قبل از گذاشتن داخل فر با خلال یا پودر پسته تزئین کنید.
  • مراقب حرارت فر باشید که زیر و روی شیرینی ها رنگ اولیه خودش را حفظ کند و در عین حال کاملاً ترد و شکننده شود.
  • برای پخت این شیرینی لازم نیست ابتدا فر را داغ کنید چون این شیرینی خیلی سریع میسوزد.
  • مقدار و زمان و درجه حرارت پخت شیرینی را بر اساس فر خودتان و تجربه ای که از پخت شیرینی دارید, تعیین کنید تا به نتیجه دلخواه برسید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *