شیرینی

طرز تهیه نان خامه ای قنادی

  • کره، آب، شکر و نمک را درون قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و به هم بزنید تا ذوب شود. زمانی که ترکیب شکر و کره شروع به جوشیدن نمود و قل های ریز زد شعله را کم نموده و بلافاصله آرد از قبل الک شده را به یک باره اضافه نموده و مواد را حدود دو دقیقه با حرارت کم به وسیله لیسک باز و بسته نمایید یا اصطلاحا خمیر را داغ بزنید تا آب اضافی خمیر تبخیر شده و در ظرف جمع گردد. پس از آن خمیر را از روی حرارت برداشته و به ظرف دیگری انتقال دهید و آن را در ظرف پهن نمایید تا از حرارت افتاده و خنک گردد.
  • در مرحله ی بعدی تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید. تخم مرغ ها را دانه به دانه به خمیر اضافه نمایید و به هم بزنید پس از اضافه نمودن تخم مرغ آخر وانیل و بیکینگ پودر را نیز به مواد اضافه نموده و حدود یک الی دو دقیقه مواد را با هم زن برقی به هم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شده و مایه یک دستی حاصل گردد.
  • فر را حدود یک ربع قبل بر روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. درون سینی فر کاغذ روغنی بگذارید (برای سهولت در درآوردن نان ها بعد از سرد شدن می‌توانید روی کاغذ را چرب نمایید) و مواد نون خامه ای را در قیفی که در آن ماسوره قرار داده اید با فاصله از هم پایپ کنید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید تا کاملا طلایی و خوش رنگ شود.
  • بعد از درآوردن نان خامه ای از فر، زمان دهید تا خنک شود. در این فاصله می‌توانید به سراغ فرم دادن خامه قنادی بروید. خامه قنادی را شب قبل از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا به آرامی یخ آن آب شود و حالت نرم و خمیری بگیرد؛ سپس آن را درون ظرف مناسبی بریزید. بهتر است ظرف مورد استفاده فلزی استیل یا شیشه ای باشد. خامه را ابتدا با دور کند به هم بزنید تا یخ های باقی مانده در خامه ذوب شود و سپس با دور تند به هم بزنید تا زمانی که به پره های همزن و دیواره های آن پخش شود و رنگ آن از براق به مات تغییر پیدا کند.
  • بعد از فرم دادن خامه قنادی آن را در قیفی که ماسوره قرار داده اید بریزید. بگذارید تا نان ها کاملا سرد شود؛ سپس از سینی جدا نموده و قسمت زیرین نان خامه ای ها را سوراخ کرده و با خامه موجود در قیف کاملا پر نمایید. نون خامه ای های آماده شده را به مدت 2 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا بافت آن مرطوب شده و خامه جذب آن گردد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *