شیرینی

طرز تهیه شیرینی کشمشی

برای درست کردن این شیرینی باید فر را روی 360 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا داخل آن گرم شود. سپس تخم مرغ و کره را برای نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید تا هم دما با محیط شوند.

سپس کشمش ها را هم پاک کرده و در آب سرد برای حدود نیم ساعت بخیسانید و آب آن را عوض کنید و بعد با دستمال خشک کنید.

وقتی که کره نرم شد و هم دمای محیط شد آن را داخل یک کاسه ریخته و مقداری وانیل و پودر قند هم به آن اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا یک مایه یکدست و کرمی رنگ به وجود بیاید. بعد از آن تخم مرغ را هم یکی یکی اضافه کنید و آرد را هم روی این مواد الک کرده و با کمک لیسک آرام هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن کشمش ها به این مایه شیرینی است و باید آن را هم آرام هم بزنید تا به صورت یکنواخت در همه قسمت های مایه قرار بگیرد.

در این مرحله درون سینی فر کاغذ روغنی گذاشته و مقداری از مایه را برداشته و با فاصله های مشخص از یکدیگر روی سینی قرار دهید و بعد از حدود 15 دقیقه سینی را داخل فر بگذارید تا بپزد.

وقتی که لبه‌های شیرینی به رنگ طلایی در آمد یعنی پخته و می‌توانید آن را از فر بیرون آورید و بعد از اینکه خنک شد از کاغذ جدا کرده و در ظرف دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *